exempel på hemsidor jag byggt

Hemsidor & Webbplatser

Vill du skapa en effektiv närvaro på nätet?

Eller har du en hemsida som är gammal och trött och som inte längre speglar ditt företag på ett bra sätt? 

Vill du hamna högt upp i resultaten på Google och dra kunder till din säljande hemsida?

Om svaret är ja på någon av ovanstående frågor, så kan jag hjälpa dig med en ny eller uppdaterad hemsida. Selmatore bygger allt från enklaste möjliga hemsida, till mycket avancerade flerspråkiga webblösningar med e-handel, betallösningar och återförsäljarsidor.

Jag arbetar gärna så att efter att du kontaktat Selmatore med dina önskemål (räcker att du beskriver dem kort, vad du ser framför dig) så bokar vi ett kostnadsfritt möte där vi kan träffas och prata igenom din hemsida. Därefter kommer jag att lämna ett kostnadsfritt grovt förslag till dig (i skissform). Först härefter bestämmer du dig.

Om du tycker att förslaget är bra, kan vi bygga vidare på det. Om du tycker att förslaget är lite annorlunda än vad du tänkt dig, så använder vi det för att justera så du blir nöjd. På så sätt minimeras riskerna att vi utvecklar något åt ”fel håll”, vilket kan vara onödigt tidskrävande och frustrerande.

En ytterligare fördel med Selmatore som konstruktör för din hemsida/webbplats är att jag finns lokalt i närheten vilket är behändigt om vi skall träffas och pratat igenom något. Vi gör helst hemsidor och webbplatser för företag i närområdet; Orust, Tjörn, Stenungsund, Uddevalla, Vänersborg, Trollhättan, Kungälv, Sotenäs och Lysekil.

Nedan visas en del av de projekt som Selmatore handhaft från start till mål, allt från enklaste möjliga sida till oerhört avancerade sidor.

Jag ser fram emot förfrågan – sänd dina tankar genom vårt kontaktformulär, eller slå en signal!

Toplift_webbsida_front

”Webbshoppen Toplift.se (klicka på bilden här intill) tog jag över för snart tio år sedan för att lära mig mer om marknadsföring och handel på Internet. Eftersom sidan var ganska gammalmodig i sin konstruktion, har jag löpande när tid funnits försökt uppgradera den layoutmässigt och programmeringsmässigt. År 2014/2015 ersatte jag den gamla webbsidan med en helt ny, wordpresspaserad lösning.

Sidan är numera tvåspråkig, har två valutor, fem olika betalalternativ (som varierar per marknad), läckra bildspel, snygga valfunktioner, och mycket trevlig informativ design.

Jag är extra stolt över de placeringar Toplift.se lyckas åstadkomma på sökmotorerna (tack vare rätt marknadsföring och konstruktion av webbplatsen), tex 1:a plats för sökorden ”Toplift” och ”Hardtop lyft” på Google, 3:e plats för sökorden ”biltäcke”, ”hardtop lift” och ”vindavvisare cab”, 6:e plats för ”vindskydd cab” – alla sökord högst relevanta för Toplifts målgrupp.”


 

svtab_exempel_framsida

Företaget Stillingsöns VVS Teknik AB (SVTAB) på Orust, behövde en hemsida för sin verksamhet. Med fler anställda och fler områden att täcka in, ville de bredda sin marknad. Selmatore bistod SVTAB med framtagandet av nya webbsidan, sökmotoroptimering och utbildning och uppstart med google-annonsering. Klicka på bilden här intill för att komma till webbplatsen.

 

 


 

svanesundspizzeria_på_orust

Ägaren till Svanesunds Pizzeria önskade en enkel men funktionell hemsida, så att kunder på väg hem i bilen eller som har gäster hemma men ingen meny till hands, kan beställa utan bekymmer. Sommartid är det mycket turister som håller till på stranden i närheten, och vill kolla in menyn i sin mobiltelefon innan de ringer och beställer. Selmatore har byggt hemsidan och gjort en del förändringar i menyn. Klicka på bilen härintill för att komma till Pizzerians hemsida.

 

 


 

anghagen421_exempel_framsida

Sedan flera år tillbaks hyrs en fastighet ut på Östra Orust. För att kunna marknadsföra lägenheten till sommargäster skapades en enkel men funktionell tvåspråkig hemsida (tyskan återstår än så länge…). Här önskades en personlig, men samtidigt modern layout med gott om plats för bilder som beskriver uthyrningsobjektet.

 

 

 


 

vinterforvaringSelmatore driver även ett par webbsidor i syfte att upplysa en specifik målgrupp om hur vinterförvaring av fordon av olika slag med fördel kan utföras. Webbsidorna är www.vinterforvaring.se samt den engelska motsvarigheten www.winter-storage.com. Båda sidorna innehåller även annonskonton för hanterings av andra företags annonser. Likaså har en annonsmarknad för vinterförvaringsplatsor skapats utifrån en generell grund, både på svenska och engelska (endast svenska är live än så länge, i testfasen). Båda sidorna är under uppbyggnad.