Visar Kontoret på Stillingsön, Orust.

Kontakt

När du slår en signal eller skickar ett mail, tas det emot på kontoret vid Stillingsön på Orust. Lämna ett meddelande om jag inte har möjlighet att svara direkt, så återkommer jag så snart det finns möjlighet. Använd gärna kontaktformuläret nedan.

Jag kommer mycket gärna ut till er på ett besök. Hör av dig så bokar vi en tid för ett möte. Första besöket sker alltid utan kostnad, för att vi båda skall kunna avgöra om Selmatore kan vara till god hjälp (eller inte). Inför ett möte behöver du berätta för mig om era grundläggande behov (vad är det ni önskar hjälp med och vad förväntar ni er för resultat/mål?).

Du är även hjärtligt välkommen att besöka kontoret, men vänligen observera att du behöver boka en tid först, så jag säkert finns på plats och kan ta emot dig.

[Form id=”1″]

Adress:
Selmatore Consulting
Änghagen 421
472 91 Stillingsön (Orust)

Telefon: 070-228 28 56 (t Peter)

E-mail: peter@selmatore.com

Skype: peter.selmatore.com

Öppettider:
Förfrågningar och beställningar tas emot vardagar, kvällar och helger. Lämna gärna ett meddelande eller mail om jag inte svarar direkt, så återkommer jag så snart det är möjligt. För att besöka kontoret, ber jag dig alltid avtala en tid först.